Pepiniera Crisplant Aiud

Producător material săditor pomicol controlat și certificat 

Cu o tradiție de peste 15 ani în domeniu multiplicări materialului săditor, activitatea principala se bazează în special pe producția de materialului săditor pomicol, pentru intentarea de livezi (plantații pomicole).  

Nu suntem unicii furnizori de material de înmulțire pentru livezi dar suntem printre primii care oferă material săditor de cea mai buna calitate, iar prin asistenta oferita de către specialiștii noștri ne asiguram ca beneficiarii – clienții noștri – sa fie satisfăcuți pe deplin și sa conștientizeze faptul ca au făcut cea mai buna investiție. 

Producem fără comenzi prealabile, pomi fructiferi pentru mici investiții și persoane fizice ce vor sa înființeze o livada de calitate. La cererea clientului se pot ambala (proteja rădăcinile) pentru a putea fi păstrați mai mult timp în condiții optime pentru plantat.

 Deasemenea, avem posibilitatea de a înmulți soiuri deja existente în proprietatea clientului care deține un pom fructifer în livada care va satisface pretențiile, putem multiplica exemplarul dorit. 

Oferim material săditor pomicol autorizat, dintr-o gama variata, controlat din punct de vedere fitosanitar și calitativ. Întreprinzătorilor care doresc sa-și amenajeze o livada le venim în întâmpinare cu soiuri productive de pomi fructiferi din diferite soiuri și spice inclusiv cu material aflat sub licențe unde la cerere contract-am franciza pe soiul dorit și arbuști fructiferi.

Materialul săditor este ceritficat fitosanitar și este adaptat arealului  pedoclimatic din tara noastră,material de calitate superioara atent verificat și pregătit sub supravegherea autorităților de certificare a multiplicări plantelor