Livrările materialului săditor vor începe sezonul acesta mai târziu datorita condițiilor meteo ne favorabile (nu au fost brume suficiente sa intre în repaus vegetativ materialul săditor) undeva după 15 Noiembrie,va mulțumim de înțelegere.

Pepiniera Crisplant Aiud

Cu o tradiție de peste 15 ani în domeniu multiplicări materialului săditor, activitatea principala se bazează în special pe producția de materialului săditor pomicol, pentru intentarea de livezi (plantații pomicole).  

    Nu suntem unicii furnizori de material de inmultire pentru livezi dar suntem printre primii care ofera material saditor de cea mai buna calitate, iar prin asistenta oferita de catre specialistii nostri ne asiguram ca beneficiarii – clientii nostri – sa fie satisfacuti pe deplin si sa constientizeze faptul ca au facut cea mai buna investitie. 

   Producem fara comenzi prealabile, pomi fructiferi pentru mici investitii si persoane fizice ce vor sa-si infiinteze o livada de calitate .La cererea clientului se pot ambala (proteja radacinile) pentru a putea fi pastrati mai mult timp in conditii optime pentru plantat.

   Deasemenea, avem posibilitatea de a inmulti soiuri deja existente in proprietatea clientului care detine un pom fructifer in livada care va satisface pretentiile, putem multiplica exemplarul dorit. 

    Oferim material saditor pomicol autorizat, dintr-o gama variata, controlat din punct de vedere fitosanitar si calitativ. Intreprinzatorilor care doresc sa-si amenajeze o livada le venim in intampinare cu soiuri productive de pomi fructiferi si arbusti fructiferi.

Materialul săditor este ceritficat fitosanitar și este adaptat conditiior pedoclimatice din țara noastră.